lördag 14 februari 2009

Till alla mina vänner på Alla Hjärtans Dag!

http://www.youtube.com/watch?v=0MndwjX5t3Y

Jag älskar denna serie, så här kommer en låt till er alla!

..........jag vill oxå kunna lägga upp fr you tube så där snyggt
så att videon syns "på en gång" jag försöker o fösöker men
får aldrig till det.......... help me !!!!

3 kommentarer:

Mamman sa...

Kram på er oxå denna kärleksfulla dag.

För att lägga upp filmen i inlägget: Gå in på Youtube och välj den video du vill använda. Till höger finns rutan "Subscribe" där info om den som lagt upp filen finns. Även en rad som heter "Embed". Dubbelklicka på innehållet, koden, och kopiera den. Nu går du tillbaka till din blogg och till det nya inlägg du skriver, byt till html-läge (längst upp till höger finns "skriv" och "redigera HTML"-läge. Klistra in den kopierade koden i stora skrivutrymmet och vips, där har du filmens kod! =) Du kan byta tillbaka till skrivläge för att fortsätta skriva och se filmen ligga på plats.
Ibland kan filmen ligga på en site som inte tillåter kodkopiering, tex skivbolaget eller artisten själv. Då finns det inget att kopiera på "Embed"-raden.
Lycka till, jag väntar med spänning! =)

Anonym sa...

Kram till dig på alla hjärtans dag. Jag skickar lite positiva tankar så att dieten går som en dans. Toppen att ni gör det båda tillsammans, jag vet ju hur mycket lättare det är då än att kämpa på ensam. Ha en fin kväll och hälsa Morgan.

Mia sa...

Tack Birgitta!! Jo vi kämpar på, Morgan tyckte till och med att grannens mat os luktar gott (hm..... han är ifrån Zagreb och det brukar dofta som både det ena och det andra........)och han har aldrig gillat doften förr ......

Ha en riktigt mysig kväll ni med!

Morgan hälsar med så mycket till er!